Dallas buyers club

Vi var på bio lördags och såg för en gångs skull en drama! Dallas buyers club handlar om en homofobisk man som blir diagnosticerad med AIDS. Men i 80-talets USA finns ingen medicin att tillgå. Just den här mannen fann sig inte i det utan löste det på ett alternativt sätt. Jag gillade verkligen den här filmen och kan verkligen rekommendera den! Vi ser oftast action på bio och det är verkligen mycket mer givande att se en bra drama!

Jag har jobbat hemifrån idag och därför fick vi in ett pass vallning ikväll! Monster delade men kopplade inte alls idag. Sen blev han lite ledsen när han inte fattade vad jag ville. Vi lyckades till slut och jag tror att han bättre förstod uppgiften när han fick driva iväg halva flocken och sen springa runt dem och komma in emellan igen. Mer sådant behöver vi!

Yeti fick fösa och det gick bra tills buset tog över och han glatt sprängde flocken. Buse!! Sen drev vi och det där med att gå rakt mot djuren är inte lätt. Yeti vill helst springa runt, åt höger! Absoluta favorithållet! Men några finare drivningar fick vi fram. Steg för steg går det ändå åt rätt håll 🙂

(Blogg100, inlägg 31)

Publicerat på 31 mars 2014, i Vallning och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Dallas buyers club.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: