Dyra inköp och (o)rena hundar

Ja nu rinner pengarna bokstavligen mellan fingrarna! Herregud vilken materialsport detta med barn är! Även om jag mest scannar av Blocket så är det mycket pengar på en gång. När en dessutom får hosta upp fler tusen för nya sommardäck också, ja sen är en ganska pank. Nåväl, däck är nödvändigt för säkert farande och vår nygamla barnvagn som nu ligger i bilen och bärselen Ergo som är på väg med posten kommer säkert bli välanvända 🙂

Idag är det 1 april och skämten har haglat över fejjan. Allt från glasögon som visar den exakta linjen i förhållande till hundens position i vallningen till att Jordbruksverket utreder valppenning, både alldeles utmärkta idéer tycker jag och håller tummarna att någon följer upp förslagen.

Troll hängde med på skämtvågen och rullade sig glatt i en hög med smetigt skit. Tyvärr gjorde han det inte på låtsas utan löpte linan ut vilket resulterade i en väldigt ren hund två schamponeringar senare. De andra både fick hänga med på vågen och ikväll gick jag ut med tre väldigt fluffiga jyckar! Tyvärr är ju framför allt Yeti helt hopplös och jag hade med mig två gula hundar hem igen. Suck. Men det var ju trevligt så länge det varade :p

(Blogg100, inlägg 32)

Publicerat på 01 april 2014, i Bebis, Just nu och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Dyra inköp och (o)rena hundar.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: