Yeti spökar och Monster njuter

Ja Monster njuter av vårgräs och skog, med svansen i topp rullar han sig njutningsfullt så ofta han kommer åt!

Yeti har kommit in i nån spökålder! Trodde det brukar komma tidigare, men nej.. Nu har han flera gånger börjat skälla i mörkret hemma. Jag antar att det kan vara en hare eller fasan, eller så är det helt enkelt bara mörkt? Dessutom stör han sig på hundar som skäller och låter. Pesto till exempel slentrianskäller på promenad, eller Asko som går och muttrar och morrar. Skitkonstiga säger Yeti och spänner upp sig med krullsvans och rest ragg. Vi får ta och umgås mer med dem helt enkelt 🙂

(Blogg100, inlägg 34)

Annonser

Posted on 03 april 2014, in Monster, Yeti and tagged . Bookmark the permalink. Kommentarer inaktiverade för Yeti spökar och Monster njuter.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: