Yeti fyller 1 år!

Hurra hurra för idag är det Yetis födelsedag! Vi sjunger och hurrar såhär 😀

Lilla Yeti har blivit  stor, från att ha varit en sån här liten klutt:

Yeti är den tredje lilla korven från vänster :D

Yeti är den tredje lilla korven från vänster 😀

..till att ha blivit en ståtlig herre på 20 kg som är såhär snygg!

 

Liten har blivit stor!

Liten har blivit stor!

Vi firade födelsedagen med att valla lite, hade den ambitiösa tanken att filma men se det går inte. Det är ungefär som att filma medan en springer agility, det går liksom inte! Vallning med Yeti kräver son koncentration 😉 Idag  var han dessutom på något nytt humör och sprängde flocken i bus några gånger. Men drivningen gick å andra sidan bitvis riktigt bra!

Yeti är den gosigaste lilla myshund jag har träffat, han är jätterolig att jobba med både i agility och vallning och jag är så himla glad att just han fick flytta hem till mig!! Tack Cilla för den här älskade sötnosen!

Älskade lilla skrutt!

Älskade lilla skrutt!

(Blogg100, inlägg 35)

Publicerat på 04 april 2014, i Födelsedag, Yeti och märkt . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Shit vad tiden går fort!
  Stort grattis till fina fina Yeti! ❤

  Gilla

 2. Ja, vart tog tiden vägen? Grattis stora plutten. 🙂

  Gilla

 3. Haha, sötaste filmen! Han har ju vuxit upp riktigt fint. Jag minns när han var en liten parvel och hann kissa på mattan sekunden innan jag skulle ta bort den. 😀 Det var tider det. Finaste Yeti-skrutten! Hurra hurra på Yetis dag! ❤ ❤

  Gilla

 4. Grattis Yeti! 🙂

  Gilla

%d bloggare gillar detta: