Ett par inköp till och ett väldigt boande

Jag tror jag är inne i en period av boande. Jag vill få ordning hemma och vill ha grejer färdigt, förberedda! Det är tre månader kvar men behovet finns där och det skadar ju inte att vara ute i god tid 🙂

Förra veckan köpte vi ännu en barnvagn, denna gång en babyjogger city mini som blir så liten när den fälls ihop så att det går att få ner i benutrymmet på ena sidan i baksätet. Klart bättre än den andra vagnen, brio happy, som tog upp hela baksätet. Å andra sidan är happyn stadig och bra på landet. Det bästa av två världar helt enkelt 🙂

Jag har även blocket-fyndat en ergonomisk bärsele, ergo, en amningskudde och köpt en massa bebiskläder av AC! Det innebär att vi köpt nästan alla dyra grejer. Dessutom har pappa en massa grejer kvar, säng och badbalja och annat som vi kan låna! Vår bebis kommer alltså nästan bara ha begagnade grejer där alla gifter redan slitits och tvättats bort 🙂 Perfekt för en miljömupp som jag!

Som avslut tar vi en bild från kvällens promenad runt Rocksjön! Här fick jag precis en kommentar om uppfostrade hundar och att det är trevligt att jag har koll på dem 🙂

20140407-214331.jpg

(Blogg100, inlägg 38)

Publicerat på 07 april 2014, i Just nu och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Ett par inköp till och ett väldigt boande.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: