Pigg i spöregn

Nu när jag jobbar halvtid så har jag plötsligt energi! Det känns helt fantastiskt 🙂 Idag har tom kollegor påpekat att jag ser piggare ut! Iofs såg jag nog ut som nåt mellanting av ett lik och en zombie innan 😉 Nu när jag har tid sover jag en eller två timmar varje eftermiddag plus hela nätterna och det gör en otrolig skillnad!

Nåväl, idag jobbade jag eftermiddag och åkte därför upp till klubben för att ta några hinder på fm. När jag lagom kommit ut i skogen började regnet ösa ner. Jag hade bara jeans och vanliga skor och ställde mig under en gran ett tag men regnet avtog inte.. Det fick bli några skutt för vovvarna på låg höjd (pga halkrisken) innan vi gav upp. Yeti överraskade genom att vara helt lysande! Är det någon som tjuvtränat min unghund tro? Han både svängde och hade släpp, så duktig! Tunnelsuget måste vi däremot jobba på, där studsar han och vänder tillbaka mot mig. Vi tränar lite gunga också och Yeti är en modig liten hund 🙂

Monster tränade svängar och ordförståelse. Någon gång hoppas jag att kunna använda runt, back och vänd i skarpt läge. Det krävs ju att matten lyckas hålla tungan rätt i munnen också och kanske är det vårt största problem? Runt är ju en sak, men att hålla reda på höger och vänster i full fart är ju värre :p Monster börjar bli bättre på det, men svängar i full fart och på full höjd är ännu inte som jag vill ha dem.

När jag kom hem var jag så blöt att t o m underkläderna gick att vrida ur. Vidrigt, minst sagt! Det var skönt att kliva in i duschen och ta på sig torra kläder innan jobbet kallade.

(Blogg100, inlägg 39)

Publicerat på 08 april 2014, i Agility och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Pigg i spöregn.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: