Vi kan aldrig göra rätt

Tallink Siljas personaldirektör säger i Kalla fakta att kvinnor som dricker för mycket får skylla sig själva om de blir våldtagna. Såklart, om en man träffar på en full kvinna är väl det enda rätta att våldta henne?

Läs Lady Dahmers utmärkta krönika här.

Hur länge ska vi hålla på och försvara män som beter sig illa och istället skylla på kvinnorna? Jag blir så trött. Önskar att jag bara kunde gräva ner mig i en grop med vänner och familj och slippa se hur män som misshandlar sina flickvänner nästan till döds får ett års fängelse eller slippa hamna i diskussioner med folk som anser att män blir felbehandlade i lika hög grad som kvinnor. Jag. Orkar. Inte.

Jag är lite trött idag. Har inte sovit så mycket som jag behöver idag. Och långa möten på jobbet, när jag jobbar 50% hinner jag i princip bara gå på möten. Det är inte helt optimalt känns det som. Men hundarna fick iaf lite aktivitet på em och sen intog jag soffan med en bok. Måste nämna dagens höjdpunkt, Yeti! Han sög idag på tunnlar som om han aldrig gjort annat! Dessutom tog han en jaakko, bara sådär. Han var helt enkelt otroligt duktig! Bästa bebisen ❤

Nu väntar bok, te och tidigt i säng. Godnatt!

20140409-203019.jpg
Utsikten från min halva av soffan ❤

(Blogg100, inlägg 40)

Publicerat på 09 april 2014, i Hon, han, hen, Yeti och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Vi kan aldrig göra rätt.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: