Torsdag

Jag var helt död idag på em, åkte hemåt men var tvungen att stanna i Ödeshög och vila. Väl hemma däckade jag i två timmar. Torsdagar är helt klart veckans jobbigaste dag.

Efter tuppluren hade lite energi kommit tillbaka och jag åkte en sväng till fåren. Yeti har varit lite, eh, vild(!) de senaste gångerna så nu blev det lina på och bara träning i lilla hagen. Han var lite vild idag med men det artade sig iaf. Problemet uppstår vid fösningar, då tappar han konceptet när han kommer närmare fåren och busar, till fårens stora förskräckelse. Nåväl, jag måste stoppa honom tidigare helt enkelt och sen behöver vi jobba på att få ut fåren ur hörnen. I drivningen var han het men det var en stor förbättring på slutet! Mer kontroll, mindre spring och lägre fart.

På lördag är det kursdags, ska bli spännande att höra vad Jörgen säger då! Själv tycker jag nog att vi har gjort framsteg 🙂

(Blogg100, inlägg 41)

Publicerat på 10 april 2014, i Vallning, Yeti och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Torsdag.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: