En sån meningslös dag

Igår kväll fick jag migrän, synbortfall och aura som vanligt men innan huvudvärken kom fick jag ett nytt symptom, afasi. Jag kunde plötsligt inte formulera vare sig tankar eller ord utan sa och skrev ord som tillsammans inte hade något sammanhang. Det försvann efter ett tag och sen kom huvudvärken som vanligt. När jag får migrän på kvällen innan jag ska sova så övernattar oftast huvudvärken och stormar på för fullt direkt morgonen efter. Så även idag. Hela dagen har jag därför tillbringat i soffan, så otroligt meningslöst. Dessutom ringde jag 1177 i morse och som alltid när jag ringer vill de ha in mig på akuten. Jag orkade verkligen inte åka, men framåt kvällen, när pappa hämtat pizza åt mig och P varit ute med hundarna, så hade jag tillräckligt mycket energi för att åka in. Nu är vi fortfarande kvar på akuten, men läkaren har bekräftat att afasin bara är ett nytt trevligt symptom på min migrän och vi får strax åka hem.

Usch en sån tråkig dag! Och dessutom är huvudvärken fortfarande kvar.. Blä!

(Blogg100, inlägg 44)

Publicerat på 13 april 2014, i Just nu och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för En sån meningslös dag.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: