Vem bestämmer?

Tja, inte är det Yeti iaf 🙂

Katten Hedvig bossar i vårt hem, särskilt på övervåningen! Nåde den hund som försöker gå in i sovrummet när hon sitter på trappräcket! Då svingar hon en tass med klorna utspända samtidigt som hon jamar missnöjt! Bara Troll slipper undan terrorn, han fräser nämligen tillbaka på ett ganska så respektingivande sätt 😉

Mattens gullboll Troll har blivit halt och jag vet inte varför. Ett framben är det och jag gissar att det sitter i bogen. Förmodligen har han busat för vilt med de andra och snubblat.. Jag tänker att jag ändå är väldigt glad att det är sällsynt med såna här tydliga hältor även om Troll kan vara stel efter ett träningspass. Överlag mår han rätt bra även om en lite dos av canidryl behövs för att hålla gubbhunden på rätt sida av måendet.

Vi har träningsvila ett par dagar för att få matten på rätt köl. Jag jobbade em idag och det funkar rätt dåligt. Är jättetrött när jag kommer hem och då är hundarna väldigt rastlösa. Att då försöka vila med en unghund som rastlöst gnäller och en bebis som gör saltomortaler i magen är rätt.. svårt. Eller typ omöjligt. Bättre är det att jobba fm, rasta snabbt, äta och sen sova. Sen fungerar jag ju faktiskt riktigt normalt på kvällen 🙂

(Blogg100, inlägg 45)

Publicerat på 14 april 2014, i Just nu och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Vem bestämmer?.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: