Några skutt i en trädgård

Unghundar är spännande att träna! Idag sprang nog Yeti mer runt hinder än hoppade och satsade glatt på att springa UNDER ett hinder på 35 cm. Men han gjorde fina saker också 🙂 Till exempel introducerade jag slalom, bara visa och belöna på 4 pinnar eftersom jag inte kommit mig för att fixa bågar. Det gick lysande! En liten naturbegåvning 🙂

Monster tränade slalom med svåra ingångar. Han är inte jättebra på det, men idag tycker jag att han visade en känsla för ingångarna. Perfekt träning för någon som blir tjockare och tjockare. Då menar jag mig då, inte Monster 😉 Även svängträning och ordförståelse är bra tjockisträning. Monster börjar bli hyfsat bra på ord, nu gäller det att jag håller tungan rätt i munnen bara :p

Kvällssol och några hinder i trädgården, bättre än så blir det inte 🙂

(Blogg100, inlägg 46)

Publicerat på 15 april 2014, i Agility och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Några skutt i en trädgård.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: