Ystert i Ystad

Idag har vi turistat i Ystad och gått på påskvandring på Marsvinsholms slott! En riktigt mysig dag som inleddes med en lysande frukost på Kulturstallet B&B och en disk i agilityklass. Disken berodde mest på mig eftersom jag klantigt nog fick med ett hinder extra på banvandringen. Trodde jag inte sysslade med såna saker, men tydligen kan det hända även den bästa 😉 Nåväl, tur i oturen att Monster fick en femma på gungan precis innan extrahindret så att jag iaf inte trodde jag var nolla i mål 😉

Sen gick vi en stund på Marsvinsholm slott med Yeti som fick agera slottshund. Han behöver miljötränas, men tyvärr blev träningen i mesta laget när en stöddig jack russell knatade fram och muckade lite lagom med honom. Slottet var fint iaf!

Marsvinsholms slott

Marsvinsholms slott

Sen kuskade vi till Ystad och åt falafel. Falafel är något som en faktiskt måste äta när en är i Skåne men tyvärr var inte det omtalade falafelstället Ali Baba öppet och knappt nåt annan heller. Vi hittade efter ganska mycket letande till slut falafel och letade sedan efter en strand! Vädret var helt underbart och är en vid havet så måste en ju faktiskt ända fram till havet och inte bara känna lukten av tång på håll. Havet gick dessutom betydligt lättare att hitta än falafel. En hundtillåten strand brukar ju tyvärr vara svårare, och jag hade verkligen inte väntat mig att hundar skulle vara tillåtna på den första bästa strand vi hamnade på, men tänk en sådan tur en kan ha ibland!

bild 2

En oväntat glädjande skylt!

Hundarna älskade stranden (såklart) och skuttade glatt runt! Yeti har aldrig träffat havet förut och var rätt skeptiskt. Så skeptisk att han morrade, skällde och bet på havet. Havet brydde sig sådär inte alls mycket utan fortsatte komma vågande. Urgullig var han och vi stod bara och skrattade åt knäppgöken 😀

De är så söta, Troll vill bara att vi ska kasta pinnar så han får simma (men glädjedödaren matte tyckte det var för kallt), Monster skuttar mest runt och ser lycklig ut medan han försöker hitta någon pinne att leka med och Yeti försöker stjäla pinnarna från Monster när han inte bet vattnet. Gullungar vad jag tycker om dem ❤

Älskade jyckar <3

Älskade jyckar ❤

Pascal tog den första magbilden på mig också. Jag tycker det ser så ovant ut att se mig med mage, vänjer en sig någonsin? Jag känner mig liksom inte så tjock 😉

IMG_1850

Snart blir vi fler ❤

 

(Blogg100, inlägg 50)

Publicerat på 19 april 2014, i Agility, Film, Foto, Kärlek och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Ystert i Ystad.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: