Det finns iaf fördelar med trädgård

Lagom efter gårdagens blogginlägg hamnade jag på toa med huvudet där ändalykten normalt befinner sig. Tröttheten under kvällen var alltså inte bara trötthet utan symptom på magsjuka.. Hela natten har jag antingen suttit på toagolvet eller legat i sängen utan att kunna sova pga magont och illamående. Det blidde inget åkande till Jönkan idag alltså.

Idag har jag mått illa hela dagen men jag har iaf inte kräkts mer. Dessvärre har varenda blodkärl sprängts i ansiktet så jag ser för jävlig ut. Det ser ut som stora blåmärken på hela kinderna och dessutom spräcktes ett blodkärl i ögat så jag är alldeles röd där med. Det kommer nog ta ett par dagar innan jag kan visa mig för folk.

Jag har sovit bort hela dagen, men ett par timmar har jag iaf orkat sitta i solen medan hundarna lattjat. Det är ju himla skönt att ha tillgång till trädgård när en inte orkar gå ut med hundkrakarna.

20140422-192110.jpg

20140422-192122.jpg

(Blogg100, inlägg 53)

Publicerat på 22 april 2014, i Just nu och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Det finns iaf fördelar med trädgård.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: