Hoppteknik

Idag har jag varit riktigt pigg, men jag har varit duktig och hållit mig i karantän. Pigg är en sanning med modifikation iofs, jag har nog knappast sovit så mycket någonsin som jag gjort det senaste 1 1/2 dygnet, men de vakna timmarna har varit pigga 🙂 Jag har pysslat lite i trädgården, beskurit ett par mindre träd och harvat grusgården och jag är absolut pigg nog att jobba i morgon trots att jag fortfarande ser för jävlig ut i ansiktet.

Hundarna har fått minimalt med promenader men maximalt med trädgårdshäng och nu på kvällen ställde jag upp en liten hopptekniksövning åt Monster och Yeti. 5 hinder där det sista var en oxer, låg höjd till Yeti och till Monster upp till 60 cm. Monster började och gick klockrent! Han rev inte ett enda hinder, hamnade inte ens i otakt en enda gång! Jag kör hoppteknik extremt sällan så det är riktigt skönt att se att det gick så bra! Jag ska försöka se om jag hittar en svårare övning som kan utmana honom mer 🙂

Yeti har aldrig kört hoppteknik innan och därför började jag med att bakåtkedja ett hinder i taget. Det gick lysande först men när vi körde alla hinder tog han de två sista i ett språng utan att landa emellan. Med aningens längre avstånd tog han det bra! Han är lite för het, lillgrabben, och behöver lugna ner sig just i hopptekniken men han har fin teknik i själva hoppen! Ska se om jag kan få hussen att filma lite någon dag 🙂

(Blogg100, inlägg 54)

Publicerat på 23 april 2014, i Agility och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Hoppteknik.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: