En inte så bra dag för lilla mig

Jag kan börja med de dåliga grejerna så avslutar vi på topp, ok?

Troll mår mycket bättre, går i flexi men ser ohalt ut! Yeti och jag tog en tur till veterinären och tog 1-årssprutan idag och det gick bra! Yeti var först lite vild i väntrummet och spände mot den ungefär jämngamla och lika spänniga tollarhanen, men sansade sig och var jätteduktig! Riktigt mogen! Monster mår också bra och vädret är vackert. Älskar våren 🙂

Sen då.. Bilen lämnades in i morse för att fixa handbromsen eftersom den inte gick igenom besiktningen, jag trodde först att jag kunde fixa det lätt och billigt men det gick inte. Så jag lämnade in bilen idag och fick sen en lätt chock när bilmeken ringde och sa att bromstrummorna rostat ihop och alltihopa inuti gått sönder. 12 000 kommer det att kosta! Nu står alltså bilen stilla, det går inte ens att flytta den till en billigare verkstad och jag kan välja på att skrota eller betala.. Kul kul.. Men det är inte så mycket att välja på. Bilen är ju hel för övrigt, vore ju retligt om en fånig handbroms skulle stoppa fina fordens rullande på vägarna.

Ovanpå det fick jag migrän ikväll. Som tur är verkar det vara en lindrig variant som förmodligen ploppat fram från lite ekonomisk stress. Segt som bara den och jag önskar att min hälsa var lite mer stabil. Magsjuka OCH migrän på 5 dagar, bara hallå??

Nåväl, Pascal grillade urgoda halloumiburgare och efter ett avsnitt Grey’s så känns det lite ljusare. Hundarna mår bra, bebis sparkar för fullt i magen och det är bara 6 veckor kvar till semester och 10 veckor kvar till den stora dagen! Fokus på det viktiga nu Hedvig! Och, nu när synstörningarna släppt, fokus på att mata Troll. Han har tjatat ett tag nu 😉

(Blogg100, inlägg 56)

Publicerat på 25 april 2014, i Just nu och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för En inte så bra dag för lilla mig.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: