En retlig vägran

Vi kör vidare på stolpe ut med en fånig vägran i agilitytvåan idag i Tranås. Monster gick bra och var följsam men vi missförstod varandra helt enkelt. Det var iaf roligt och vi var ett team 🙂

Vi missade vår första start eftersom jag fortfarande hade huvudvärk i morse efter migränen igår. Vi tog en förmiddag hemma i soffan istället och vilade huvudet i schack och det var nog en bra idé för mitt på dagen mådde jag mycket bättre!

Yeti hängde med och har tillbringat mesta tiden med att hänga och miljöträna. Han har ju blivit lite, hm, spänd efter det här lilla könsmognadsexplosionen. Det är skönt att kunna säga att Yeti var jätteduktig idag! Svansen åkte till och med ner efter en stund. Han ville hälsa på många hundar, men svarade bara upp på några få. Dessutom kunde han släppa att ett par hundar som stirrade på honom och skällde bakom kompostgaller! Sån duktig kille 🙂

(Blogg100, inlägg 57)

Publicerat på 26 april 2014, i Agility, Monster, Tävla och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för En retlig vägran.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: