Passerat bäst-före-datumet och en grym känsla

Ja nu sitter jag här och kan knappt gå. Eller det går efter en stund, men aj vad ont det gör innan jag kommer igång! Ont i skrevet gör det, av alla charmiga ställen en kan ha ont. Jag gör en vild gissning och chansar på foglossning. Att springa är alltså lite mer än vad kroppen klarar av nu. Trist men oundvikligt.

Dagens bästa var iaf hopploppet i morse, en disk vid slalom, men i övrigt sjukt bra känsla! Nån rivning fick vi men med fina linjer och bra vägar. Jag gillade verkligen banan, den gick riktigt bra att jogga runt och ändå hinna vara på rätt ställe. Perfekt för mig liksom, förutom att slalomingången hade kunnat vara enklare då 😉

Agilityloppet kan vi glömma, en massa fel och inte alls lika flytigt. Morr. Hur svårt kan det vara att sätta en nolla i agilityklass egentligen??

(Blogg100, inlägg 58)

Publicerat på 27 april 2014, i Agility, Monster, Tävla och märkt . Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. Hmm…. Jag kanske vet en reservförare åt ett Monster…

    Gilla

    • Jaså, vem då? Josefin kommer köra i Haninge så länge hennes fot fortsätter gå åt rätt håll, sen är det Jönköping och sen tänkte jag lägga ner tävlandet tills i höst..

      Gilla

%d bloggare gillar detta: