Alltså ni som ger färskfoder, hur gööööör ni på resor och tävlingar???

Endagstävlingar eller om en bor på ställen med kylskåp är ju nemas problemas, men som när vi var i Skurup så bodde vi på B&B, UTAN tillgång till kylskåp! Denna gång snyltade vi på kylen i vännernas lägenhet som de hyrde på samma ställe, men det är ju inte alltid en har en sådan tur. Nästa gång kanske det verkligen inte går att få tag på en kyl, eller så kanske vi vill tälta? Hur gör en då??

Jag ger Nordic i 2-korvar om det spelar roll för svaret på frågan 🙂

(Blogg100, inlägg 60)

Publicerat på 30 april 2014, i Hundfoder och märkt . Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Jag har en bilkyl som går på både nät och biluttag. Om jag inte kan nyttja det heller (till exempel på fjällvandring) så ger jag Orijen eller Ziwi peak, det brukar funka cold turkey. Det värsta är när en tror att det finns kyl och så finns det inte det.

  Gilla

  • Måste skaffa en bilkyl! Har du er märke du kan rekommendera? Funderar på Biltemas, vet du om den funkar? Torrfoder tror jag inte funkar på Monster, han är väldigt känslig. De andra båda går ju däremot att lösa 🙂

   Gilla

 2. Har inte Nordic en torkad variant som du skulle kunna byta till när ni reser?

  Gilla

 3. Jag tror att jag köpte min kyl på Mekonomen. Den Biltema hade då fanns inte för nätanslutning. Min funkar, men låter förfärligt. När jag bor på vandrarhem har den fått stå i korridoren.

  Gilla

 4. Vi kör med stor kylväska som kan gå på både 12 och 220 V men sen kan våra utan problem äta enbart torrfoder några dagar så det gör det enklare för oss.

  Jag tänkte annars, precis som nån annan här skrev, att Nordic ju har torkade burgare, det borde kunna vara ett alternativ till Monster.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: