Staketbygge och fårbete

Ikväll gjorde vi ett ryck och reparerade staketet runt fårens sommarhage. Vi har ett problem med alla j***a bilister som kör för fort, glider av vägen och kraschar vårt staket varenda vinter. Tre hål i staketet och 8 massakerade stolpar var det i år. Ett drygt jobb att reparera och en undrar vart de där galna bilisterna är på vårkanten? Inte slår de ner stolpar runt vår hage iaf.

Nu är iaf staketet fixat så att fåren hålls inne i hagen. Kvar att fixa är vår 25a men det får bli en annan dag. Träningsmöjligheterna blir mycket bättre för Yeti här med både fålla och 25a, så detta blir jättebra!

20140501-212232.jpg
Ett sabbat staket

20140501-212312.jpg
Monster är en glad supporter som passar på att snegla på fåren!

(Blogg100, inlägg 61)

Annonser

Posted on 01 maj 2014, in Fåren and tagged . Bookmark the permalink. Kommentarer inaktiverade för Staketbygge och fårbete.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: