En duttig Yetskiplutt och en piggare matte

Dagen började inte lysande, jag var helt ur form och bara sådär sjukt nere som en kan vara ibland och kanske ännu mer när kroppen är full av hormoner. Det är ju tur att dagar kan bli bättre än vad morgonen indikerar.

Efter ett par timmars jobb åkte jag och besiktade om bilen. Denna gång gick den igenom. Tur det, det var ju sjukt dyrt att laga handbromsen och på tisdag hotade körförbud. Efter saltstensinköp svängde jag förbi fåren och vallade lite. Vi testade övningarna från Karin och inledde i fållan innan vi avancerade till 25an. Yeti var kanske inte riktigt lika lugn som hos Karin men ändå mycket mer sansad än vanligt! Det kändes riktigt bra och dessutom mycket lättare fysiskt för mig. Jag orkar träna på detta sansade sätt och det är ju skönt nu när vi tagit uppehåll från agilityn. Vallning på detta sätt kommer funka ett tag till, det är inte jobbigare än en promenad 🙂

Monster fick också testa Karin-övningarna och jag kan konstatera att han är rätt dålig på höger. Vi tränade time också, jag tycker nog att det gav verkan också. Bra övningar det där!

Efter vallningen sov jag bort resten av eftermiddagen. Helt galet vad jag kan sova. Jag är otroligt mycket piggare nu när jag jobbar halvtid, men det är mycket tack vare att jag hinner sova på dagen. Fattar inte hur jag stod ut förut. Fast det gjorde jag ju inte riktigt, allt var en grå dimma och jag grät av ren utmattning flera gånger i veckan. Nu är jag vaken på riktigt när jag är vaken, gör ett mycket bättre jobb de timmar jag är på jobbet och mår mycket bättre. Så skönt!

20140502-220235.jpg
Yeti och jag sov ikapp efter vallningen. Sjukt jobbigt att koncentrera sig tycker Yeti!

(Blogg100, inlägg 62)

Publicerat på 02 maj 2014, i Vallning och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för En duttig Yetskiplutt och en piggare matte.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: