Kyligt i Haninge!

Jag och Josefin kuskade till Haninge för dubbla agilitylopp idag! Haninge bjöd på svinkallt väder med omväxlade snö och hagel med ett par kortare inslag av sol. Vi satt mest i bilen och huttrade, inte alls beredda på vinterns återkomst! Jag är agilitygravidledig nu eftersom jag inte alls kan gå efteråt om jag springer och Josefin fick därför köra båda mina lopp. Filmer finns i kameran och kommer imorgon men en snabb rapport kommer här 🙂

Första loppet gick faktiskt helt lysande ända tills gungan där Monster hade för bråttom och fick en femma. Det ledde till en disk ett par hinder senare, men annars var det riktigt bra! Josefin och Monster har bara kört ett lopp ihop tidigare och det enda träningspasset ihop var på framhoppningsbanan innan loppet men det kunde en inte ana! De såg väldigt samspelta ut!

Andra loppet blev lite mer hackigt, ett slalomfel i början störde rytmen och sen blev det disk. Grymt bra jobbat ändå! Det är väldigt roligt att se sin hund från åskådarplats ibland helt klart 🙂

(Blogg100, inlägg 63)

Publicerat på 04 maj 2014, i Agility, Monster, Tävla och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Kyligt i Haninge!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: