En liten änglahund

Min lilla Mysa har fått somna in idag, alldeles för tidigt. Bara 9 år gammal blev hon.. My kom till mig som valp från Whispering Valley, men fick flytta till Carina för att bli avelshund efter 2,5 år eftersom My inte alls tyckte att mitt aktiva liv var särskilt roligt. My flyttade sedan till Sara och hennes familj i Örnsköldsvik och bodde där resten av sitt liv. Hon fick en valpkull men det blev kejsarsnitt och My blev pensionerad från avel och spenderade sina dagar som prinsessa!

Lilla älskade My, jag har alltid tänkt att jag skulle få träffa dig igen men nu är det för sent. Min lilla Mysprinsessa som inte alls ville vara en aktiv tävlingshund utan som ville vara sällskapshund. En gullehund som inte ville gå ut när det regnade. Finaste finaste lilla älskade.. ❤ ❤ ❤

dsc_02041

 

My kanske har roligast här?

my1

Mykollage

 

 

(Blogg100, inlägg 66)

Publicerat på 07 maj 2014, i My och märkt . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Så många älskade som går bort just nu… gråter. ❤ kramar om!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: