UL, HD, AD och så lite hälta på det

I morse hälsade vi på vår bebis i magen med ultraljud och kikade hur hen har det därinne! Det ser hyfsat trångt ut och det var lite svårt att få en uppfattning om hela bebisen eftersom en inte ser hela utan bara en kroppsdel i taget men bebisen mår fint och allt såg bra ut! Bebisen blev mätt lite här och där och är tydligen normalstor men åt det mindre hållet. Det känns inte fel med tanke på att hen ska ut på något sätt också 😉

En av Yetis systrar är röntgad med HD A och AD ua vilket ju är lysande! Jag blev sporrad att boka en tid själv så nu ska Yeti röntgas om en månad ungefär! Spännande och läskigt på en gång 🙂 Jag funderade på Penn-hip men det var dubbelt så dyrt så det fick vara. Jag har ju liksom inte betalat bromsarna och däcken till bilen ännu 😉

Jag har börjat med slalomträning och lite hoppteknik med Yeti! Träning jag kan göra typ stillastående eller gående, det är en förutsättning nu 😉 Monster behöver också bli säkrare i slalom så detta är något vi kommer träna på! Tyvärr gjorde Yeti några hoppsasteg efteråt och verkar ha lite ont i höger bakben. Jag gissar att han sträckte sig lite för ett par dagar sedan när grabbarna rusade ikapp (morr..) och Yeti snubblade till, men han har inte haltat sedan dess så förhoppningsvis läker det ut med koppelvila. Han är inte den enklaste att hålla lugn den lilla vilden 😉

(Blogg100, inlägg 68)

Publicerat på 09 maj 2014, i Agility, Bebis, Yeti och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för UL, HD, AD och så lite hälta på det.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: