Ett offer för inbrott

Ja det här blev ju inte en lysande dag.. Vi var på iväg på teambuilding och föredrag med jobbet och jag körde dit direkt i morse och hade med mig hundarna. Efteråt lunchen och hundrastning var jag stressad och glömde min handväska i bilen. När jag kom tillbaka ett tag senare var fönstret på förarsidan krossat och min handväska stulen.. 😥

Fasen vad stressad jag blev, pulsen gick upp och jag kom inte ens ihåg numret till polisen (11414 alltså). Men efter ett tag hade jag iaf lyckats spärra de viktiga korten och polisanmält inbrottet. Jag hade nästan inga pengar i plånboken så mest är det ju bara ett jäkla besvär att vara utan alla kort, för att inte tala om nyckelknippan och min riktigt snygga handväska och plånbok 😦 Och ja, den lilla detaljen att jag inte har någon ruta. Det är, om någon undrar, jäkligt svårt att ha koll på trafiken åt vänster när en inte ser något åt vänster. Dessutom låter det vansinnigt mycket med plast för fönstret när en kör på motorväg..

(Blogg100, inlägg 71)

Publicerat på 12 maj 2014, i Just nu och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Ett offer för inbrott.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: