Sjukt meckigt!

Jag kan verkligen inte rekommendera att bli bestulen på handväskan! En sak att rutan blev kraschad på bilen, det fixar Ryds glas på torsdag. Lite krångligare är det att spärra alla kort och fixa nya, det är hyfsat lätt att spärra men en massa nya koder att minnas och foto till körkort som måste tas. Som tur är har inga kort använts och jag har inte blivit av med mer pengar än vad jag hade i mynt. Totalt var det kanske 100 kr, varav en del i euro.

Det stora problemet är att nycklarna också blev stulna! Fatta att någon, som dessutom har ditt fulla namn, dessutom har nycklar till ditt hem! Inte en mysig känsla! Idag har vi därför bytt alla lås. Så om en och annan tjuv skulle googla mitt namn så kan jag säga det direkt, DET ÄR INGEN IDE ATT ÅKA, VARENDA LÅS ÄR BYTT!!!

Svindyrt är det att byta lås, särskilt när en som vi har säkerhetslås. Tur att det finns försäkringar.. Vårt försäkringsbolag verkar dessutom väldigt smidigt att ha att göra med, en lättnad när sånt här händer! Jag kan också verkligen rekommendera att ha samma bolag till hem och bil, en självrisk är klart billigare än två!

(Blogg100, inlägg 72)

Publicerat på 13 maj 2014, i Just nu och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Sjukt meckigt!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: