Födelsedagsfirande!

Pappa och brorsan med familj samt farfar var här och firade mig idag. Det är helt underbart att kunna sitta i trädgården! Jag fick en torkvinda så snart kommer vi att kunna utnyttja solen för klädtorkning också 🙂

Vi tog en långpromenad med hundarna på eftermiddagen och såg en räv, absolut den största räv jag sett! Lika stor som mina hundar såg den ut att vara när den galopperade på de öppna fälten. Rävar är ju fina djur, men det bådar ju inte gott för de eventuella framtida hönsen med en sådan bjässeräv i trakten..

(Blogg100, inlägg 77)

Publicerat på 18 maj 2014, i Just nu och märkt . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. toktassarna

    Hehe, torkvinda i födelsedagspresent, nu är du vuxen på riktigt!

    Gilla

    • Ja eller hur 😉 faktum är att jag bara önskade mig en soda streamer så jag höll på att få två! Men syrran var snabb i huvudet och gjorde en behovsanalys, därav torkvindan 😀

      Gilla

%d bloggare gillar detta: