Hatar måndagar..

Något som jag verkligen har lärt mig sen jag började veckopendla är att avsky måndagar! Att ständigt tvingas åka hemifrån är stressande och uppslitande. Jag har alltid svårt att sova första natten på det nya stället. Hundmat av två sorter ska flyttas från huset till Jönkan och räknas på så att det räcker. Ständigt ha grejer som ska flyttas från olika ställen och ständigt ha grejer som är på fel ställen! Det är inte lätt att ha dubbel uppsättning av allt, jag kan ju till exempel inte köpa TVÅ gravidjackor som jag kan ha till jobbet och dessutom två jackor för hundaktiviteter. Eller dubbla gummistövlar á 700 kr. Och min garderob är inte så stor att den räcker att helt dela på två ställen utan det är alltid typ jeans och en och annan tröja som åker fram och tillbaka. Samt typ tre jackor, för tänk om det blir kallt? Och mössa och vantar och glöm inte halsduken!

Denna gång glömde jag foglossningsbältet, nosgrimman till Yeti och mitt passerkort till jobbet. Alla tre är grejer som jag verkligen behöver, just nu! Passerkortet verkar dessutom vara borta. Det känns ju bra med tanke på att jag fick ett nytt i förra veckan eftersom det förra blev stulet.. Suck.

Nej denna måndag är jag inte alls på topp. Det mesta känns tungt och jobbigt. Det är skönt att det är långt kvar innan jag går hem men denna vecka känns lång. Förhoppningsvis känner jag mig bättre bara det blir tisdag..

(Blogg100, inlägg 78)

Publicerat på 19 maj 2014, i Just nu och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Hatar måndagar...

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: