Tisdag och lite mer positiv

Efter en natts hyfsad sömn och därmed en piggare matte så känns livet ljusare igen. Dock mår jag illa, vilket är lite segt. Skulle en inte bara göra det i början eller har jag blivit felinformerad? Nåväl, idag går jag in i vecka 34, det är bara 2,5 vecka kvar på jobbet innan semester och bara 6 veckor innan bf!

Yeti har ätit antiinflammatoriskt i 5 dagar för sin onda tå och jag tycker att han är bättre. Han koppelvilar till sin stora förtret och är typ ganska jobbig. Det är inte lätt när en börjar känna sig bättre och bara vill springa och sen inte får! I helgen var han lite lös i trädgården och ja, han blir liksom lite vild. Knäppgök ❤ Det här gör ju tyvärr att träningen ligger nere också, både den nyss påbörjade slalomträningen, hopptekniken och vallningen. Kanske kan vi gå i fållan i koppel i helgen om tån fortsätter se fin ut, men nån vildare träning får vänta ett tag till.

Troll besvärades ju med hälta i bogen under våren men är mycket bättre nu! Dessutom verkade det vara falskt alarm med prostatan om en vågar skriva det (peppar peppar ta i trä). Han har haft lite besvär med ett rinnande öga men det har vi stoppat upp med hjälp av NaCl-lösning så nu ser det mycket bättre ut. Magen har också krånglat i helgen men även det har fixat sig. Många små grejer, men totalt sett så är ändå Troll pigg och glad och vid gott mod! Han verkar vara på bättre humör och snällare mot sina brorsor också, kanske var det bogen som gjorde att han var tjurig under våren? Jag vågar inte ha honom med de andra när jag inte är hemma så till sin stora förtret så blir Troll bortstängd med kompostgaller. Det gillar han INTE, men har en varit en elak hund så får en betala priset. Matten litar helt enkelt inte på att Monster får vara hel om Troll går tillsammans med de yngre hundarna och eftersom Troll kan vara jobbig och slicka Monster i öronen tills Monster visar tänderna även när jag ser det så är det big nono. Monster måste också få känna sig trygg i flocken!

Monster är hunden som är friskast just nu. Han är i utmärkt kondition och borde ju åtminstone få valla tycker han! Men matten har ju haft lite problem med fogarna och har prioriterat att vila, att vara social med familjen och kanske att pilla lite i trädgården. Vi får väl se om det kan ordna upp sig framåt helgen. Vi har ju dels ett ”Grym-på-slalom”-projekt att ta tag i och dels en massa vallträning som skulle kunna göras!

(Blogg100, inlägg 79)

Publicerat på 20 maj 2014, i Bebis, Monster, Troll, Yeti och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. toktassarna

    herregud vad fort tiden går! Tycker jag, du kanske har en annan uppfattning 😀 Men det var ju alldeles nyss som ni berättade att tillökning väntade.

    Gilla

    • Ja jag tycker också att det har gått galet fort även om jag verkligen ser fram emot att få kroppen tillbaka 🙂 men veckorna bara radar upp sig! Nu skulle de inte försöka stoppa om det skulle sätta igång, bara en sån sak 🙂

      Gilla

%d bloggare gillar detta: