Ved och värme!

Det minsta en vill tänka på såhär en alldeles strålande varm vårdag är väl vinter med kyla och snö, men se det gjorde vi visst ändå! Killen jag beställt ved av hörde nämligen av sig och kom över med 6 kubikmeter jättefin björkved på ett lastbilsflak!

20140522-214458-78298770.jpg
Pascal poserar med högen :p

Nu har vi 5-6 kubik torr ved från förra vintern, ca 3-4 kubik gammal blandved och 6 kubik ny halvtorr ved som bör vara torr i höst. Det bör ju hålla bebben och mig varma i vinter när vi är hemma på dagarna! Dessutom har vi lite terapiarbete att göra i sommar och höst när högen ska in i vedskjulet…

Vi har även fått fuktskadan åtgärdad i köket! Det var ju i februari vi upptäckte att det läckte vatten under diskbänken. Tidigare i våras fick vi golvet uppbrutet och en ljudlig fläkt som blåste i 4 veckor. Slutligen i måndags fixade byggarna och rörmokaren nya rör, isolering och nytt golv! Det ser riktigt bra ut och jag hoppas att det kommer göra skillnad för temperaturen under diskbänken och bakom diskmaskinen också!

(Blogg100, inlägg 81)

Annons

Publicerat på 22 maj 2014, i Husprojektet och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Ved och värme!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: