Födslokurs

Vad som fanns på dagens schema var en helt ny upplevelse för mig, men så är det ju med hela graviditeten och alltihop såklart. Vi var på en födslokurs hos en privat barnmorska och eftersom jag är sjukt sen med allt så fick jag bok en privat tid för att öht få någon kurs. Såhär i efterhand så var det en riktigt bra idé med privat kurs, vi kunde vara helt öppna med frågor och det fanns ju ingen där som kunde ta över eller dominera utan det var bara Pascal och jag med våra frågor och funderingar. Vi kunde styra vad vi ville veta och fick tull exempel veta en hel del om amning som egentligen inte låg i själva kursen.

Kursen var helt fenomenal! Jag kan verkligen rekommendera den om en är gravid och bor i trakten! Åsa (barnmorskan) jobbar på förlossningen också och har massor av kunskap och dessutom ett sätt att leva sig in i förloppet så att en får en realistisk och osminkad bild av själva förlossningen. Jag tror att vi båda fick med oss massor som vi kommer ha nytta av sen!

Kvällen spenderades med goda vänner och grillen! Underbara härliga årstid som lockar till spontana grillkvällar! Vi åt halloumiburgare i uterummet, premiären för uterummet för året, men säkert inte den sista gången!

(Blogg100, inlägg 82)

Publicerat på 23 maj 2014, i Bebis och märkt . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. the crazy pack

    Åsa är helt fantastisk tycker jag! Har gått på hennes vattengympa båda mina graviditeter och är en av de ytterst få grejerna jag gillar m att vara gravid 😉

    Gilla

  2. the crazy pack

    Tråkigt 😦 Får kanske testa den om det nån mer graviditet i framtiden. 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: