Fina grejer!

Min moster kom idag och hälsade på! Vi sorterade bebiskläder som vi fått och jisses vad mycket det har blivit! Vi slängde en del, mest sådant som jag fått i arv sen jag var liten och som vi i vår tur ärvt. Kläder som många gånger har kanske 40 år och en antal bebisar på nacken. Någon gång får en ju bara konstatera att kläderna gjort sitt. Men vi har massor av kläder i de mindre storlekarna ändå 🙂

Moster hade med sig fina presenter, bl a ett jättefint lapptäcke som hon sytt! Jag blev jätteglad, har ju sett och beundrat mina kusinbarns täcken och de är fantastiskt fina!

20140524-201833-73113429.jpg
Det här vackra täcket kommer användas mycket!

(Blogg100, inlägg 83)

Publicerat på 24 maj 2014, i Bebis och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Fina grejer!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: