Ond tå, ont i huvudet och ett EU-val

Yeti har ätit antiinflammatoriskt i 10 dagar och är bättre men han belastar inte höger bak helt. Han haltar inte och det är inte uppenbart att något är fel men när jag frågade LL om hon kunde se något så höll hon med, det är något med höger bak. Imorgon ringer jag veterinär så får vi gå till botten med detta.

Jag var på klubben idag på agilitygruppsmöte, trevligt var det men under promenaden efter fick jag synbortfall – igen! Andra gången denna vecka. Migränanfallen har eskalerat de senaste veckorna och det är jobbigt!

Vi har förstås även röstat idag. Just nu rullar valet på tv och jag är både glad och jävligt skrämd. Glad för att F! och MP går framåt och otroligt rädd när jag hör att Front Nationale tagit 25% i Frankrike och att Gyllene gryning går framåt i Grekland. Vad är det som händer i Europa? Kommer jag fostra vårt barn i ett rasistiskt Europa? Vidrigt är vad det är!

(Blogg100, inlägg 84)

Publicerat på 25 maj 2014, i Just nu och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Ond tå, ont i huvudet och ett EU-val.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: