Nytt renoveringsprojekt?

Vi har sedan vi flyttat ut till huset funderat på att konvertera till vattenburet och jordvärme. Idag var en kille ute för att ge oss en offert! Så himla spännande det är! Tekniska lösningar för att få ner energiförbrukningen och gå upp temperaturen. Massor av pengar men tänk komforten, att ha över 20 grader inne året om, dessutom utan att behöva bry sig om vad det kostar? Vilken lyx! Vi är sugna, kan det bli ett projekt i höst eller ska vi spara ett tag till?

Kvällen har spenderats på stan! Jag dricker alkoholfri öl och drinkar och de andra kanske dricker mer alkoholbaserade grejer 🙂 Trevligt är det!

20140528-220858-79738777.jpg

(Blogg100, inlägg 87)

Publicerat på 28 maj 2014, i Husprojektet och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Nytt renoveringsprojekt?.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: