Målardags!

Vi har varit sega idag, magen har protesterat vid minsta försök till att gå och jag jag ägnat dagen till stillasittande aktiviteter istället. Till exempel sortera in papper från det senaste halvåret i pärmar.. Spännande så att en nästan kräks :p

Eftermiddagen ägnades åt att restaurera ett skötbord från pappa! Det var lite slitet och sunkigt men blir som nytt med tvätt och färg!

20140529-190710-68830238.jpg
Allt blir snyggare med vit färg!

Jag målade även ledstången i trappan! Vi har tänkt måla den sen vi fixade trappan förra året men det har liksom inte blivit av. Nu är det på gång! Egentligen vill vi göra något med trappräcket också men jag vet inte vad. När vi byter vi golv på ovanvåningen (för det måste vi) så kanske vi byter det mot ett lite mindre vitt räcke? Det vi har idag är träfärgat och svarvat. Ska det vara kvar vill jag måla det vitt, men innan jag ger mig på det ska vi nog enas om det ska vara kvar eller inte 😉

20140529-191308-69188848.jpg
Ska det bytas eller målas??

(Blogg100, inlägg 88)

Publicerat på 29 maj 2014, i Bebis, Husprojektet och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Målardags!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: