En vidrig natt och en söt katt

Jag kan ha tagit ut mig lite för mycket igår med ogräset eftersom mitt bäcken protesterade så mycket att jag inte kunde sova på hela natten. Vid 03.30 var jag uppe och åt en nattmacka och vid halv fem somnade jag, äntligen. Sen ringde klockan vid 6.. Jag har varit som en zombie idag och knappt kunnat jobba.. Jag kan inte ligga på rygg, inte ligga på sidan, eller stå eller sitta, ALLT gör ont just nu och det är helt enkelt inte så jäkla roligt. Och ja, det är självförvållat men det är svårt att veta vad en tål när kroppen inte alls protesterar medan en håller på utan istället satsar på att haverera helt och hållet efteråt. Nu ska jag vila i veckan iaf även om hundarna måste ha sitt och lägenheten ska städas på fredag..

Betydligt trevligare var det att äntligen få träffa den urgulliga lilla kissen Ralph och matte Palle! Ralph är inte så liten längre men otroligt söt, en luddboll med stora öron med fina tofsar 🙂 Han var ute för första gången och därför inte så intresserad av mig, men åh vilken fin kissekatt!

20140602-213142-77502091.jpg
Tryggast här inne när en kan kika ut 🙂

20140602-213143-77503017.jpg
Sen tog nyfikenheten överhand! Vilken spännande värld!

(Blogg100, inlägg 92)

Publicerat på 02 juni 2014, i Just nu och märkt . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. the crazy pack

    Lider med dig! 😦 Ta hand om dig! Värmedyna eller supervarmt bad hjälpte mig mkt när det blev såna där nätter.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: