Näst sista dagen och aw

Imorgon är det min sist arbetsdag! Känns lätt overkligt 🙂 Har rätt mycket att göra denna sista dag och måste vara på jobbet kl 8. Jag har börjat städa ur både kontor och lägenhet, kontoret ska vara tomt imorgon och lägenheten ska städas på fredag!

Jag kom hem för en stund sedan från en aw med gruppen. Det är ett himla trevligt gäng, kommer sakna dem! Inte minst för att flera slutar och har slutat den senaste tiden. Av de 9 som jobbade i gruppen när jag började för 2,5 år sedan är det nu bara en kvar. Det känns som slutet på en era! Men å andra sidan även början på en ny era för min del med småbarnsliv och allt vad det innebär.

Nu väntar sängen!

(Blogg100, inlägg 93)

Publicerat på 03 juni 2014, i Jobbelijobb! och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Näst sista dagen och aw.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: