Wind of change

Sista dagen på jobbet idag på ett år och känslan var – jättekonstig. När jag åkte hem kände jag mig lätt förvånad. Vad ska jag göra nu liksom? 4 veckor hemma ensam och sen runt 1 år till? Men känner jag mig själv rätt kommer sysselsättning inte vara problemet utan att låta bli att greja och faktiskt vila. Nåt litet projekt per dag kanske, men framför allt ska jag läsa böcker är planen.

Utöver detta har vi fått erbjudande om att fixa konverteringen till vattenburet och jordvärme typ jättesnart! Plötsligt blev det bråttom, papper ska till kommunen och banken måste ringas igen. Vi som trodde att vi hade riktigt god tid på oss! Samtidigt är det ju grymt bra om vi får det fixat så snart som möjligt. Spännande och lite läskigt om vi nu kastar oss huvudstupa in i en renovering. Men jag tror att vi aldrig kommer att ångra oss. Det blir nog som med vårt badrum, där drar jag en suck av välbehag varje gång jag går in. Så fräscht, så fint, så otroligt annorlunda emot hur det såg ut innan. Detsamma tror jag att det kommer att kännas att gå in i ett varmt hus med en billig elräkning i handen. Det ni, den känslan går nog inte av för hackor 😉

(Blogg100, inlägg 94)

Publicerat på 04 juni 2014, i Husprojektet, Jobbelijobb! och märkt . Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Säg till om du behöver böcker 😀 Här finns nog att låna…

    Gilla

%d bloggare gillar detta: