Äntligen hemflyttad!

Idag har vi städat ut lägenheten i Jönköping och lämnat över nycklarna till killen som ska hyra den i andra hand! Vi fick god hjälp av en väldigt snäll kollega och allt blev färdigt på 4,5 timmar inklusive en trevlig lunch med rödbetsburgare på The Munchies. Yeti har supportat genom att vara en snäll och lite däven hund hela dagen, de andra båda fick hänga hos pappa och latcha i trädgården istället. Det känns som ett bra val, det är svårt att städa ca 30 kvm med tre håriga hundar..

Monster ville inte ha kvällsmat när vi kom hem så den stora frågan är nu vad han kan ha ätit och om det kommer generera någon form att kräk eller dålig mage? Jag stoppade i honom en Digest för säkerhets skull, hoppas att vad det än är passerar obemärkt.

(Blogg100, inlägg 96)

Publicerat på 06 juni 2014, i Just nu och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Äntligen hemflyttad!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: