Byggkaos och lite vallning på det

I morse stormade 6-7 män in i vårt hus och tog det fullständigt i besittning. I varenda rum fanns minst en karl med en borr eller en såg. Alla element åkte ut och alla väggar blev borrade i, alla skåp i hallen åkte ner och ut och alla möbler skjutsades ut på golvet. Katten var borta och hittades sittande i chock under sängen och hundarna var mållösa. Inte ens Yeti kröp upp i ansiktet på någon. Kort sagt kaos. Dessutom har antalet rum som MÅSTE renoveras utökats från ett till tre plus hallen. Ja, hallen ja, kolla in detta:

20140612-210152-75712508.jpg
Men med spackel, färg, ny hatthylla och nåt skåp så blir det nog bra 🙂

Samtidigt som det känns kaosartat så har vi ju tänkt att tapetsera om rummen däruppe. Nu blir det nog av lite snabbare än vad vi tänkt bara 🙂

Ikväll kom Pia och Treo och tränade vallning med oss! Jag har inte tränat vallning mer än någon enstaka gång den senaste månaden och Monster är inte en hund som vilar sig i form. Monster gick därför inte lysande. Däremot Troll gick helt strålande! Han tuffade på så duktigt och petade in dem i fållan med ett enormt tålamod, tog varenda kommando perfekt och lyssnade helt outstanding! Riktigt roligt att valla med gullegubben!

Yeti gick några varv i fållan, jag vågar inte köra honom utanför med tanke på tårna. Men inne i fållan borde det vara lugnt. Han var het men gick bättre andra varvet. Jag tror inte att ett valluppehåll är vad vi egentligen behövde men jag ska se om vi inte kan få till flera pass i fållan nu när jag är hemma! Det var riktigt roligt att valla så nu ska jag försöka hålla igång det!

Publicerat på 12 juni 2014, i Husprojektet, Monster, Troll, Vallning, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Byggkaos och lite vallning på det.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: