Sötaste bebiskläderna och laser samt poolrehab för Yeti

Mina mostrar var på besök idag och hade med sig så fina handgjorda grejer! Ett underbart fint stickat set med tröja, mössa och byxor i mjukaste bomull med får på, så otroligt gulligt!

20140624-171713-62233799.jpg

Vi fick även fina handdukar, ett litet lapptäcke i flanell till barnvagnen och sängkläder och det börjar kännas som att vi är redo för bebis nu 🙂 Dessutom kommer vår bebis ha otroligt fina handsydda kläder och filtar ❤

Yeti är ju fortfarande inte bra i tassen och idag pratade jag med försäkringsbolaget om laserbehandling. De var positiva och vi sätter igång med en serie behandlingar på fredag. Dessutom tog jag tag i simningen. Det visade sig att jag har 27 tillfällen kvar på mitt simkort och att jag har på mig till september att nyttja dem innan de går ut! Hujedamig.. Jag bokade raskt in två tider på raken och simmade alla hundarna idag.

Först ut var Troll. Troll älskar att simma och är jättelätt att styra i vattnet. Han är cool och jobbar otroligt fint och avslappnat i vattnet.

20140624-173528-63328170.jpg
Troll trivs som en säl i poolen!

20140624-173529-63329060.jpg
Tråkig men nödvändig vila 🙂

Yeti var nästa hund för badning och han har aldrig varit i en pool förut. Skräckslagen stod han på rampen och ville inte alls gå i. Jag funderade på om jag skulle ta det jättelångsamt eller om jag skulle lyfta i honom och valet föll på det senare eftersom det kändes som att han aldrig skulle gå i på egen hand. I med hunden och han plaskade vilt och fick panik men det gick över när han kände att han inte sjönk. Jag höll i flytvästen så att han var på rätt köl eftersom han ville upp på kanten med frambenen och efter en rätt kort stund slappnade han faktiskt av. Ännu en liten stund senare simmade han runt i poolen på egen hand med leksak i munnen! Det var jättesvårt att svänga i början och han hamnade gång på gång mot kanten med framtassarna upp och rumpan ner men det tog inte lång stund förrän han med lite hjälp knäckt koden för att svänga in mot mitten av poolen istället för mot kanten. Sen ville Yeti inte gå upp! Jag försökte vila honom men han simmade vidare och ville inte alls gå upp 🙂

20140624-175314-64394138.jpg
En omvänd badkruka 🙂

Till slut var det Monsters tur och han är väl inte riktigt övertygad om det där med simning i pool. Han kastar sig ofta ner från rampen så att matten får hjärtsnörp och hoppar upp igen på kanten, helt livsfarlig. Dessutom kan han mycket väl ta en flygtur även när jag håller ett stadigt tag i flytvästen. Envis och aningen för hetsig i vattnet.. Men simma gjorde han iaf även om han nog var den som fick kortast tid i poolen.

20140624-175745-64665647.jpg

Nu sover alla hundarna djupt, det är jobbigt att simma!

20140624-180349-65029262.jpg
Så här trött blir man faktiskt av att simma!

Publicerat på 24 juni 2014, i Bebis, Monster, Rehab, Simma, Troll, Yeti. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Fina grabbarna!
    Så tråkigt med Yetis tå, håller alla tummar för att du får ordning på det.

    Gilla

  2. Vilken seg tå! Men simning är ju iaf perfekt aktivitet för er alla 😉 Yetis tå blir säkert bra tillslut, men jag vet precis hur segt det är med skadade hundar. Man harvar runt på sina koppelpromenader när alla andr tränar och tävlar för fullt 😦 Det blir bra med en bebis snart så du får tänka på annat 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: