De första dagarna

Igår fick vi åka hem efter 3 dygn på Special-BB. Anledningen till att vi var på Special-BB var mina blodförtunnande sprutor men jag är väldigt tacksam över det eftersom det var renovering på vanliga BB och alla fönster tydligen var förbommade. Dessutom har special-BB personal på nätterna och det är ju inte så tokigt faktiskt 🙂

Vi blev kvar ett par extra dagar för att amningen strulade. Bebis (fortfarande namnlös, men vi jobbar på det 😉 ) ville inte riktigt ta bröstet och det blev lite jobbigt. Nu har det i stort sett löst sig och vi har gått från typ 1 timme innan han börjat suga till nån minut! Det hela löste sig efter PKU-testet som innebär att en bedövar bebisen med sockerlösning och tar ett blodprov. Sockret gjorde bebben alldeles hög och jättehungrig! Plötsligt gick det kalas att äta! Tänk vilket knark socker är egentligen!

PKU-provet var i sig lite kämpigt – inte för bebisen men väl för föräldrarna! När blodet började droppa från den lilla bebishanden var Pascal tvungen att gå ut. Sen höll jag på att stupa i golvet och Pascal fick hämta en stol i ilfart! Jag hade utan tvekan dunkat rätt ner i golvet om jag inte landat på stolen. Jisses alltså, vilka hjältar vi är 😉

Drygt ett dygn har vi varit hemma nu och bebben har presenterats för alla husdjur! Katten är extremt skeptiskt och flydde upp på övervåningen. Troll rusade fram till mig, bromsade upp, slickade bebis på huvudet så att han blev alldeles blöt och fortsatte sen hälsa på mig. Yeti rusade fram, hängandes i kopplet. När han upptäckte bebisen stannade han förvånat upp och satte sig ner! Nu är han nyfiken och vill slicka och nosa men han är mycket mer försiktig än med vuxna personer! Duktig kille ❤

20140708-222618-80778511.jpg
Den låter roligt och luktar roligt! Lattjo liten pryl 😀

20140708-222619-80779349.jpg
En väldigt skeptisk katt

Monster kom hem idag och blev förtjust! Åh vilken söt tyckte han och slickade förtjust hela huvudet! Såna duktiga och trevliga hundar jag har 🙂

20140708-225609-82569442.jpg
En bild från idag ❤

Publicerat på 08 juli 2014, i Bebis. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Finns en superbra grupp på FB som heter ngt med amningshjälp som jag varmt rekommenderar när man sitter där mitt i natten och funderar.
  Grattis återigen!

  Gilla

 2. Så söt!! Man kan ana att det nog blir en ordentlig dubbelhaka där om några veckor ❤ 😉

  Gilla

 3. Stort grattis även här!

  Gilla

 4. the crazy pack

  Än en gång GRATTIS! och visst är det fantastiskt att se sina hundar så fint ta emot den nya familjemedlemmen! ❤

  Gilla

 5. 😀 duktiga POJKAR! Allihop…

  Gilla

%d bloggare gillar detta: