Men vad ska pojken heta?

Vi har inte haft så många namnförslag till små pojkar, flicknamn tycker jag är betydligt lättare att komma på! Förra lördagen bestämde vi att vi tills på tisdagen skulle ha en varsin lista på fem namn och att vi i lördags, alltså igår, skulle ha bestämt oss för ett namn. Det blev 8 namn totalt och oj vad vi har velat! Till slut blev det ett namn som inte alls fanns på listorna som tilltalsnamn, ett namn som alla killar i min släkt bär sedan min farfars farfar Karl Andersson, samt Pascals farfars namn. Hela namnet blir

Carl Arvid Louis

med Arvid som tilltalsnamn!

Helgen har förutom namngivning varit fylld av besök från familjen. Min syster kom i fredags och stannade tills idag, min bror med barn var här och grillade i fredags och idag kom Pascals familj hit från Uppsala. Arvid har suttit i flera knän idag än vad han gjort innan totalt och blivit fotad otaliga gånger. Han är verkligen en snäll liten bebis men det märktes att han nog blev lite trött nu ikväll ❤️

20140713-221532-80132860.jpg
En liten och trött Arvid 💕💕

20140713-221531-80131919.jpg
Pigg och vaken!

Publicerat på 13 juli 2014, i Bebis. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Vilket fint namn! ❤ Grattis till er fina Arvid!

    Gilla

  2. Jättefint med Arvid!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: