Igång med vallningen igen

Jag har ju planerat att Monster och jag ska tävla IK1 den 23-24 augusti och vi behöver verkligen sätta igång med träningen igen! Jag premiärvallade med Arvid i bärsele igår och det gick riktigt bra 🙂 Arvid är nöjd i bärselen och Monster gick över förväntan efter 2 veckors vila. Vår stora brist är hämten där Monster lätt stannar för tidigt eller går för tajt. Östergötlands Vallhundsklubb har några samträningar under sommaren och jag behöver verkligen åka på de som är kvar för att träna under mer tävlingslika förhållanden. Får vi väl till hämtet så kan nog resten gå vägen men det är ju väldigt retligt om det skiter sig direkt så all träning vi kan få är värdefullt!

Publicerat på 18 juli 2014, i Monster, Vallning. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Igång med vallningen igen.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: