Simmat i Roxen

Allt är ganska mycket omständligare nu när en bebis ska med. En del är packning såklart men framför allt vill han äta hela tiden och sen bajsar han och sen vill han äta igen. Sjukt lång tid tar det. Nåväl, till slut tog vi oss iväg till Sandvik med hundar, bebis och tillbehör. Hundarna simmade glatt men första svängen släpade de mig ett par meter ut i vattnet. Så nej, det blir inga badutflykter med alla tre så länge Yeti inte är helt bra. Jag har inte sett att han är sämre efter dagens utflykt ännu men eftersom att dra och accelerera är dåligt så uppväger det tyvärr med råge den positiva effekten av själva simningen om jag slår ut det. Dessutom är det inte särskilt trevligt att hantera tre helt galna hundar som vrålar (Troll) och drar som idioter hela vägen ner i vattnet (alla). Åh så trevligt och gemytligt vi absolut inte har det liksom.

När hundarna väl är i vattnet så går det ju bra fram tills att vi ska gå upp och Monster rusar runt och skakar sig på de närmsta grannarna och Yeti vägrar kliva upp ur vattnet och istället hoppar med blöta och vassa tassar på närmsta oskyldiga människa. Att simma med tre friska hundar på en helt folk- och hundtom strand är ju helt klart att föredra.

Det var iaf skönt att komma hemifrån en stund och hundarna uppskattade det helt klart 😉

20140721-191532-69332861.jpg

Publicerat på 21 juli 2014, i Simma. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Oj vad ambitiöst projekt! Super mamma och super matte helt klart!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: