Saker som löser sig och saker som börjat krångla

Jag blev lite knäpp av att sitta i soffan och amma konstant och köpte därför en Aldoria Bambu soft, dvs en mjuk trikåsjal. Den kom i början av veckan och även om tekniken inte är perfekt så har jag både lyckats bära Arvid under en timmes promenad OCH amma under tiden! Detta gör ju under för mitt välbefinnande och Arvid får dessutom maximalt med kroppskontakt! Han är väldigt nöjd i sjalen så länge han inte har huvudet fast under sjalen som han egentligen ska. Istället får jag hålla stöd under huvudet, men det kommer ju lösa sig när han blir stadigare i nacken och kan hålla huvudet själv 🙂

20140802-220841-79721517.jpg
Ammande i kombination med hundpromenader i praktiken 🙂

Det går även bra att valla och amma på samma gång! Observera att det är med de äldre hundarna, att valla med Yeti skulle jag inte göra med Arvid på magen! Men Yeti jobbar mest med simning och balanskudden och stretchar sin tass. Han har nu slutat med kortisonet och vi ska så smått utöka motionen och träningen. Jag hoppas att det går vägen men vågar inte riktigt tro på det än.

Vallningen då? Jo jag har ju tänkt tävla i slutet av månaden men tyvärr har Monsters hämt skitit sig fullständigt! Våra får är hopplösa att träna hämt på och det är nog grunden av problemet. De rusar till mig alldeles för tidigt och sen utöver det har vi fått en konflikt vid hämten så att Monster överhuvudtaget inte går upp i balans. Jag måste upprepa flankkommandot flera gånger och igår gick han inte ens ut på kommandot först. Han klarar inte riktigt att jag sätter press på honom utan blir då osäker men han blir för tajt om jag inte sätter press. Moment 22…

Kontentan är att om inte detta löser sig jättesnabbt så blir det ingen tävling för oss. Det känns väldigt tråkigt men det är för dyrt att tävla vallning för att chansa..

Publicerat på 02 augusti 2014, i Bebis, Monster, Vallning. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Saker som löser sig och saker som börjat krångla.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: