Yeti gymnastiserar

Positiva saker med de där jävla tårna:

1. Yeti har lärt sig en massa trix som att sitta vackert, tacka, nosdutt i hand, snurra åt höger och åt vänster samt att sitta mellan mina ben.

2. Yeti har sen valpben varit usel på bakbenskontroll, han har knappt fattat att han har bakben alls. Nu när han tränat baktassarna på balansboll 1-2 ggr per dag i någon månad så är han GRYM! Nu letar han aktivt med baktassarna och fattar skillnaden mellan att ha en eller två tassar på!

IMG_4089.JPG

Tåstatusen är för övrigt bättre! Yeti får gå lös lite varje promenad och han lyfter mindre och mindre på tassen vilket pekar åt att han nog lyft upp tassen lite i förebyggande syfte och nu mer och mer upptäcker att den inte gör ont. Det är iaf det jag hoppas på 😉

Publicerat på 14 augusti 2014, i Rehab, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Yeti gymnastiserar.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: