Yeti vallar!

Yeti var så sansad när vi föste i lina idag så jag släppte honom en kort stund. Ligget funkar och jag kände att det nog inte skulle bli spring ändå. Och det gick kalas! Lugn drivning och ett par fina flanker, sen fick det räcka. Men det kändes riktigt bra! 😀

Troll får numera bara fråndriva eftersom han är kass på det men övning ger färdighet och han är betydligt bättre. Sen får han plocka in fåren åt Yeti och det gör han med bravur! Tar aningens många beslut själv ibland bara 😉

Monster och jag tragglar vidare med högerflanken. Tänk om jag fattade vad som hänt? Nåväl, resten går ju hyfsat iaf..

IMG_4122.JPG

IMG_4121.JPG

Publicerat på 24 augusti 2014, i Vallning. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Yeti vallar!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: