Yeti avancerar!

Jag vallar lite lite med Yeti men åh vilka framsteg han gör! Lugn och fin, bra tempo och fina flanker! En helt annan hund sen i våras då han var hetare än tabasco 🙂

Monster och jag filade grunder. Så jädra tråkigt att han varenda gång stannar kort åt höger. Jag jagar på och hoppas att det löser sig. Det är ju ändå ett nytt problem så jag tycker det borde gå att lösa? Tempoträningen och liggen fungerade utmärkt iaf 🙂

Vi simmade idag också och Troll var gladast 😀

IMG_4146.JPG
Om nån undrade hur Troll skulle se ut med taxben?

Yeti är så galet förtjust i Arvid! Han vill pussa honom konstant. Jag är rädd att Yeti ska kliva på honom men det har inte hänt än, bara väldigt nära. Yeti vill gärna ligga nära i soffan och igår tog jag det här bedårande kortet.

IMG_4138.JPG

Och ett kort på Arvid i finaste Pippitröjan som gammelmoster har stickat! Så fin!

IMG_4144.JPG
Finaste ❤

Publicerat på 29 augusti 2014, i Bebis, Foto, Monster, Simma, Vallning, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Yeti avancerar!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: