En dum fot

Jag har tydligen plantar fasciit eller det som i folkmun kallas hälsporre. Det innebär i mitt fall att plantarsenan som går från tårna till hälen är förtjockad. Den ska vara 4 mm tjock och på mig är den 6 mm på den vänstra foten.. Det är besvärligt att få att läka ut även om prognosen är god och det tar ofta 1-2 år på sig.. Jag är tejpad på foten och det känns bra. Jag ska även få stötvågsbehandling och sen behöver jag nya skor. Och så ska jag vila, eller iaf inte springa.. Det där agilityupprhållet verkar ju komma rätt så lägligt.. Jag ska börja med att stryka mig från Söderköping så får vi väl se helt enkelt. Eftersom jag har foglossning fortfarande så är det ju vettigt att vila också om en ska vara förnuftig 😉

Publicerat på 04 september 2014, i Skador. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Hjälp vilken lång läktid 😦 Men syrran säger att det tar kroppen minst 2-5 år att ”läka” efter en graviditet, så lite längre vila än ”alla” säger sig ha efter en graviditet är nog bra.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: