5 år!

En kväll för exakt fem år sedan hånglade jag och Pascal på Harrys dansgolv! Vi hade träffats innan, en gemensam kompis tog nämligen med sig Pascal på min 30-årsfest. Pascal addade mig på fejjan, vi sprang på varandra en morgon eftersom vi bodde bara typ 300 m ifrån varandra (!!) och sen träffades vi i Linköpings utekvarter någon månad senare av inte alls en slump skulle jag få berättat för mig i efterhand 🙂

Nu, fem år senare har vi ett hus på landet och en bebis ❤

Älskar dig Pascal ❤ ❤

Publicerat på 05 september 2014, i Kärlek. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Ninnie Lindvall

  Stort grattis! Plötsligt tittar ni till baka och inser att detta var alldeles nyss. Ingen fattar hur det gick till att ungarna sysslar med datasupport och managementkonsulting och har körkort och ni har varit ihop i över trettio år… Carpe diem och allt det där 🙂

  Gilla

 2. Ninnie Lindvall

  tillbaka – wtf

  Gilla

 3. Gilla

%d bloggare gillar detta: